Qui som

CLÍNICA DENTAL ICARIA

Referents en el sector de l’odontologia, a Dental Icària ens preocupem per la salut bucodental de tota la família. Resolem qualsevol tipus de problema tingui l’edat que tingui. I li facilitem al màxim la forma de pagament amb un interessant sistema de terminis. Comptem amb un equip de professionals experimentats i dinàmics que li ofereixen un tracte proper i personalitzat. A més, disposem dels últims avenços tècnics del sector i moderna maquinària per desenvolupar amb èxit la nostra tasca.

Responsable sanitari Dr. F. Yusta. NºColg.3869

Tractaments

Tots els nostres tractaments.

Tècniques

Les tècniques que més utilitzem

Concerta cita

Demana cita amb el nostre formulari de contacte

La clínica

El nostre centre és una entitat privada fundada el 1992. Des de llavors, a Dental Icària vam desenvolupar una extraordinària labor i som referents en el sector de l’odontologia. Comptem amb un equip de professionals dinàmics i experimentats, els quals donaran complida resposta a les seves necessitats. L’hi garantim. 

És el nostre desig que a través d’aquesta pàgina tinguem el gust de conèixer-lo. Volem posar al seu abast els mitjans tecnològics i humans perquè vostè i els seus gaudeixin d’una excel·lent salut bucodental.

Algunes de les nostres eines són:

– Làser díode dental (Ezlase).

– Radiografia digital.

– Cambra intraoral.

A més, a Dental Icària S.L. no volem que els diners siguin un impediment per solucionar els seus problemes dentals. Per això, treballem amb un sistema de pagaments ajornats i modalitats de finançament a la seva mida, des de tres mesos a cinc anys. L’important és la seva salut.

Les nostres aventatges

Màxima qualitat a bon preu. Fem tot el possible perquè llueixi un somriure de cinema. A Dental Icària ens preocupem de la salut bucodental de tota la família. Des de la infància, fins als problemes de la gent gran. Gràcies al treball conjunt dels nostres qualificats especialistes, disposem de gran quantitat de tractaments per resoldre qualsevol tipus de problema dental a qualsevol edat.

La coordinació entre el nostre equip d’especialistes sumada als avenços tècnics amb què comptem, garanteixen la qualitat del nostre treball. A preus atractius i assequibles.

×

Powered by WhatsApp Chat

× ¿Cómo puedo ayudarte?