ORTODÒNCIA A BARCELONA:

¿Fixa, Amovible o Invisalign?

El somriure transmet alegria i és un important indicador de confiança i accessibilitat, qualitats que diuen molt en la nostra vida social i professional.

A Clínica Dental Icària t’oferim un servei d’ortodòncia a Barcelona, podem recórrer a l’aplicació d’aparells d’ortodòncia fixa, amovible o bé Invisalign. L’ortodòncia és l’especialitat de l’odontologia que s’encarrega de l’estudi, prevenció, diagnòstic i tractament de les anomalies de forma, posició, relació i funció de les estructures dentomaxilofaciales; diagnosticar i corregir les seves possibles alteracions i mantenir-les dins d’un estat òptim de salut i harmonia, mitjançant l’ús i control de diferents tècniques, per tal d’aconseguir restablir l’equilibri estètic, morfològic i funcional de la nostra dentadura.

EXPERTS EN ORTODÒNCIA A BARCELONA

Des de la nostra clínica a l’Avinguda Icària (Poblenou) oferim els tipus d’ortodòncia existents: la fixa, la removible i la Invisalign. Cadascuna d’elles ofereix uns avantatges i característiques diferents que cal valorar segons la persona i les necessitats.

Què vol que digui de vostè el seu somriure?

ORTODÒNCIA REMOVIBLE

La aparatologia amb ortodòncia removible és el tractament ortodòntic emprat en la dentició temporal i mixta, utilitzat per provocar canvis hitológicos en els teixits de l’òrgan masticatori a través d’estímuls mecànics sobre dents i periodonci.

D’aquesta manera, en determinats estats patològics diagnosticats en la dentició temporal, es corregeixen amb l’ocupació d’aquesta aparatologia.

Per dur a terme el tractament, s’usen les plaques removibles actives, que són elaborades al laboratori dental pel protèsic.

Els aparells removibles, més coneguts com plaques, ens permeten aplicar pressions controlades sobre les dents, desplaçant-los mitjançant elements mecànics actius d’alta precisió, com poden ser per exemple arcs, ressorts, cargols, etc.

En ser fàcilment extraïbles per l’usuari, permeten una millor neteja que els aparells fixos, però compten amb limitacions a l’hora d’aconseguir certs desplaçaments i tancaments d’espais. Recordin mantenir-los sempre nets i manejar-los amb cura, ja que són aparells d’alta precisió.

ORTODÒNCIA FIXA

Els aparells fixos, ens donen resultats altament precisos, mitjançant la col·locació de bandes, de brackets, d’arcs i d’elàstics intermaxil·lars si fossin necessaris, que ens permetran el desplaçament individual i la correcció de les peces dentàries en qualsevol direcció, inclosos els moviments de rotació.

L’afany per corregir les dents estretes, irregulars o sortints és molt antic i en la nostra consulta ens esforcem per donar a la seva boca el somriure que vostè desitja.

ORTODÒNCIA INVISALIGN

A l’avantguarda dels tractaments amb aligners. L’oferta d’innovadors tractaments de Invisalign permet donar solució a un ampli ventall de problemes ortodòntics, des apinyament dental fins unes dents excessivament separats, mossegades creuades, sobremossegada i prognatisme.

El material d’aligner flexible (SmartTrack) ofereix un major control dels moviments dentals i una major comoditat. Els alineadors certifiquen la seva autenticitat amb el logotip Invisalign imprès.

El tractament Invisalign utilitza una tecnologia innovadora per crear una sèrie de fèrules de plàstic (aligners) pràcticament invisibles i extraïbles que es fabriquen a mida i exclusives, adaptant-se a les necessitats clíniques i funcionals de cada pacient.

Els aligners Invisalign mouen les dents a la seva posició correcta de manera suau i gradual d’acord amb el pla de tractament que planegi l’ortodoncista amb el ClinCheck, el programari de planificació de tractaments virtual en 3D. Aquest programari ens permet mostrar al pacient la posició final per les seves dents.

Alineeu les seves dents i gaudeixi de la seva somriure cada dia.

Avantatges dels aligners Invisalign:

  • Els alineadors es poden retirar per menjar, raspallar-te les dents o per netejar-los amb fil dental.
  • Canvia els teus alineadors cada dues setmanes, notaràs la diferència immediatament.
  • Les teves dents es mouran poc a poc.
  • Tindràs control regular del progrés amb el teu ortodoncista Invisalign® certificat.

Resultats visibles entre els 6 mesos i un any d’ús.

Recordin mantenir-los sempre nets i manejar-los amb cura, ja que són aparells d’alta precisió.

Queda clar que no hi ha millor solució per als problemes bucals que la prevenció i el diagnòstic el més precoç possible, ja que un tractament a temps ens repercutirà positivament per a la resta de la nostra vida,

Recuperi la confiança en el seu somriure

×

Powered by WhatsApp Chat

× ¿Cómo puedo ayudarte?