Estètica dental i blanquejament

A la Clínica Dental Icària tenim cura de la seva salut bucodental:

  • Aquest tractament es pot realitzar tant en la consulta com a casa i consisteix en aclarir el to de les dents.
  • No és un tractament permanent i s’han de realitzar recordatoris per mantenir el color desitjat.
  • Els nostres professionals realitzaran revisions periòdiques per mantenir les seves dents amb l’aspecte que vostè desitja, perquè les dents són un element fonamental que simbolitzen tres virtuts: salut, higiene i bellesa.
  • Els nostres tractaments de blanquejament dental són indolors, ràpids, segurs, econòmics i amb resultats immediats.
  • Consulti la nostra oferta

Hi ha diversos mètodes de blanquejament:

  • El làser de díode és una forma ràpida i eficaç d’aconseguir un color més blanc i natural de les seves dents en una sessió.
  • La llum freda és una tècnica molt estesa als Estats Units, aconsegueix aclarir les dents diversos tons en una sola sessió sense problemes de sensibilitat dental.
  • Fèrules i gel de blanquejament dental per fer a casa, aquesta tècnica ha de ser supervisada per l’especialista.
  • El seu dentista li indicarà cada quants mesos haurà de realitzar la seva higiene dental
CARIES
Les irregularitats i dents fosques es poden corregir gràcies a la col·locació d’una careta de porcellana, zirconi o composite, que s’adhereix perfectament donant a la dent el color i la forma desitjades.

DISSENY DE SOMRIURES

Les irregularitats i dents fosques es poden corregir gràcies a la branca de l’odontologia que s’ocupa de solucionar problemes com les taques a les dents, el desgast, els espais interdentals, les fractuas, les dents irregulars i més substituir empastaments metàl·lics per estètics (composite ).

Cada vegada més, els nostres pacients volen una boca perfecta i blanca, millorar la imatge bucal que cada dia és més important en la nostra societat.

Nosaltres l’ajudarem a tornar a la seva boca el millor aspecte possible i reforçar amb això la seva autoestima, buscant l’harmonia i l’estètica, per això, no només ens fixem en les seves dents sinó en el conjunt de la seva boca que contempla dents, genives i llavis .

RADIOFREQÜÈNCIA

La radiofreqüència és l’eina ideal per corregir arrugues, allisament cutani i estabilitat amb resultats efectius no invasiu, provocant un rejoveniment a la pell.

La radiofreqüència estimula naturalment el procés fisiològic del metabolisme dels teixits des de l’interior i millora el flux arterial i el drenatge limfàtic venós.
Consulti les nostres ofertes.

Pregunti’ns pels dies que pot provar el tractament sense cost.